Stylingworkshop 40+

  

Wanneer we de magische grens van 40, 50 of 60 naderen kennen we allemaal wel de momenten waarin we ons afvragen of we onze kleding aan moeten passen aan onze leeftijd. Wat kan nog wel en wat beslist niet meer, twijfels rijzen, herkenbaar?

Met de juiste tips & trucs ben je mooi op elke leeftijd!

1. Lichaamsvorm

Zorg dat je een realistisch beeld hebt van je lichaamsvorm, je proporties en de veranderingen die je lichaam heeft ondergaan in de loop der jaren. Wellicht is je taille minder zichtbaar geworden, is je BH maat veranderd en ben je misschien wat kilo'tjes aangekomen of afgevallen op ongewenste plekken. Kortom je lijf verandert. Kies voor kleding die je huidige lichaamsvorm flatteert. Hoe meer kennis je hebt van je lichaam hoe gemakkelijker het is om er op elke leeftijd stijlvol uit te zien.

2. Kleuren

Moet ik andere kleuren gaan dragen nu ik ouder word? Dit wordt ons regelmatig gevraagd.Door hormoonveranderingen gebeurt er veel met ons lichaam. Je kleuring verandert naarmate je ouder wordt. Je haar wordt grijs, de doorbloeding van je huid verandert waardoor je een wat valere teint krijgt. Dit heeft ook effect op jouw make-up. Niemand ontkomt aan het krijgen van rimpeltjes.Het kan nu zomaar zijn dat door deze invloeden andere kleuren mooier (of misschien minder mooi) bij je staan dan vroeger. Het is nu heel belangrijk de kleuren te dragen die jou laten stralen. Wij adviseren dan ook om de 5 Š 10 jaar een kleuranalyse te laten doen.

3.Persoonlijkheid

In de loop der jaren zul je gemerkt hebben dat je leefstijl is veranderd. Je zult nu meer zelfvertrouwen hebben en wat is nu mooier dan dit te laten zien door de kedingstijl die hierbij aansluit. Naar mate we ouder worden speelt de kwaliteit van een kledingstuk een steeds belangrijkere rol. De keuze tussen kwantiteit en kwaliteit krijgt een andere verhouding.

Acceptatie is het sleutelwoord. Als je geaccepteerd hebt dat je misschien niet meer het lichaam van vroeger hebt, kun je gaan ontdekken wat jouw schoonheid op dit moment is.

Er goed uitzien kan op elke leeftijd!

 Resultaat van de workshop:

  • Persoonlijk Kleuradvies
  • Make-up advies
  • Uitleg pasvorm geschikt voor jouw figuurtype
  • Kleding geschikt voor jouw leeftijd en passend bij jouw persoonlijkheid
  • Jouw stijl, jouw (nieuwe) uitstraling

Vanaf € 45,00 pp

Minimaal 4 personen. 

De workshop kan bij jou thuis plaatsvinden of bij ons in Heerhugowaard.