Sterk in je merk

Imagotraining Sterk in je merk 

De imagotraining Sterk in je merk is een interactieve, prikkelende en inspirerende training voor organisaties die aan een sterk imago willen bouwen. Dress to Impress werkt samen met Trans4mate , waardoor uiterlijk en innerlijk gecombineerd worden.
De imagotraining bestaat uit twee dagdelen, waarin de medewerkers van uw organisatie tools krijgen waarmee zij hun zelfvertrouwen vergroten. Zij oefenen met presenteren (pitchen), leren wat kleur, stijl en imago is en hoe zij dit zelf kunnen beïnvloeden. Deelnemers krijgen inzicht in hun beperkende overtuigingen en leren op een bijzondere manier complimenten geven en ontvangen.

DAGDEEL 1:
Een prikkelende ontvangst!
Garderobemanagement – Je leert welke kleding, stof en pasvorm het best bij jou past, welke tips je meteen kunt toepassen in je eigen kledingkast.
Light kleuradvies – Welke kleuren passen het beste bij jou? Je leert wat wel en niet flatteert en hoe je kleding bijdraagt aan het overbrengen van jouw boodschap . Je krijgt je eigen colourcard, een handig hulpmiddel als je kleding gaat kopen. Shoppen wordt easy!
Powershootcoaching – Hoe  kom je over (op een foto) en wat zijn je sterke punten. Met je eigen smartphone of fototoestel ga je jezelf en elkaar fotograferen. 
Ontvang en krijg complimenten en maak de beste selfie
.
Presenteer jezelf – Leer hoe je je innerlijk versterkt met je uiterlijk. Het gaat over jouw imago opbouwen en versterken.
Het is een interactieve training, met veel opdrachten, oefeningen, filmpjes en een opdracht voor de aansluitende training.
Elke deelnemer krijgt tijdens de training zijn/haar eigen colourcard.

DAGDEEL 2:
Deze training is een vervolg op de training Kleur & Stijl.
Kleuradvies en colourcard – We gaan in op wat je hebt gedaan met het geleerde en hoe je dit in de praktijk hebt gebracht. Je krijgt aanvullende tips en advies.
Powershootcoaching –Je krijgt inzicht hoe zichtbaar je bent en waar en hoe je zichtbaar(der) kunt zijn of worden. Hierbij gaan we ook in op de zichtbaarheid van de organisatie.
Hospitality en klantcontact - Ben jij het visitekaartje van de organisatie? Wat wil je (de organisatie) overbrengen en hoe wordt dat door de ander (klant/collega) ontvangen? Alles is communicatie (geen cRommunicatie); Hoe je reageert, wat je zegt, hoe je er uit ziet en hoe de klant dit ervaart.
Presenteer jezelf en je organisatie – Je leert hoe je de missie van je organisatie je eigen kunt maken en de boodschap op een professionele manier voor het voetlicht kunt brengen. 
Imago is een samenspel van houding , gedrag en uiterlijk. We gaan dieper in op wat imago nu precies is en hoe je dit kunt beïnvloeden, waarbij we gebruikmaken van het imagospel.

Dit is wat deelnemers over de training zeggen:
Inspirerend - Geeft stof tot nadenken - Enthousiast - Prikkelend - Goede trainers - Absoluut geschikt voor teambuildingsdagen! - Humor - Leuk en leerzaam.

Aantal deelnemers: Minimaal 4, maximaal 12 personen.
Locatie: De trainingen worden verzorgd op de locatie van de opdrachtgever.
Trainers: Nicole Kroeze, Elisabeth Meyer en Gerda Venema van Trans4mate.
Prijs: Op aanvraag.

Uiteraard is het mogelijk om de training aan te passen aan de wensen en eisen van u als onze opdrachtgever. Wij gaan daarover graag met u in gesprek. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.