Wat als je maar 1 jurkje hebt...Gastblog van huidexpert Angeline

Wat als je maar een outfit hebt? 
 
Je denkt natuurlijk: wat voor vraag is dit nu weer? Want wie heeft er nu maar een kledingsetje in de kast hangen?
Maar, stel je voor: je huid is jouw enige jurkje en je moet het je hele leven elke dag dragen! Wat dan...
Je huid is in elke levensfase jouw outfit, jouw cadeauverpakking en natuurlijk wil je het liefst dat je huid er zo gezond, glanzend en strak mogelijk uitziet. Daarbij gaat het ook om je inhoud maar Dress To Impress, toch? 
Je hebt maar een huid dus wees er zuinig op! 

Hoe zorg je dat jouw "jurkje" op latere leeftijd nog mooi van kleur is, de stof nog vol en glanzend van structuur, de pasvorm nog even smooth als vroeger? Wil je echt preventief iets doen aan veroudering, dan is het verstandig te beginnen met een goede pre-age huidverzorging tussen 20-35 jaar. Ik wil je daarbij helpen en je huid weer net zo laten stralen en glanzen als eerst. In dit gastblog geef ik je graag een aantal tips. 
Mijn naam is Angeline Heibloem en ik ben huidspecialist. Het is mijn grote passie om drukbezette vrouwen te helpen bij het verouderingsproces van hun huid. Door middel van doelgerichte behandelingen en huidverzorgingsadvies help ik jou je huid op een zo natuurlijk mogelijke manier jong, gezond en stralend te houden.
 
Hoor jij ook bij de groep vrouwen die 's avonds met make-up in haar bed stapt, kortom was jij je jurkje wel vaak genoeg? 
Maar als je wel een zachte en gladde huid wilt, dan heeft je huid iets extra's nodig. Stoor jij je aan die eerste lijntjes en wil je echt iets doen aan veroudering? 
Een goede huidverzorging valt of staat met dagelijks reinigen. Een dure dagcreme kan niet inwerken op een vuile, verhoornde huid dus wekelijks een peeling doen is een must.
Daarna voed je een of twee keer per week je huid met een hydraterend, kalmerend of voedend masker.
Soms heb je last van stress en heeft de 40+huid een dagelijkse boost nodig naast je verzorgende en anti-afging dag- en nachtcrème.
 
Hoe dan? 
Dag- en nachtcremes breng je afhankelijk van het tijdstip van de dag altijd aan op een gereinigde huid. Breng de crème met licht strijkende bewegingen van het midden van het gezicht naar de zijkanten aan.
Vergeet je hals, decolleté en handruggen niet! Anders verraden deze alsnog de ware leeftijd van je "jurkje".
Als laatste stap breng je overdag nog een UV bescherming aan om vroegtijdige veroudering van je huid te voorkomen  en om zonschade te minimaliseren. UV crème is de beste anti-age crème die er is. ' s Nachts kun je deze stap uiteraard overslaan.
 
Beautytip van Angeline: " Pak de crème uit een potje altijd met een spatel of een wattenstaafje. De bacteriën aan je vingers komen zo niet in het potje terecht en de crème blijft hierdoor beter houdbaar"
 
In mijn anti-aging Beautysalon heb ik een Champagne Bar gevuld met glazen ampullen met de meest waardevolle en geconcentreerde werkstoffen voor jouw huid. Het is een luxe om zo'n flesje te kiezen, te "ontkurken" en vervolgens met een weldadige massage op je huid te voelen. Voor elk huidtype zijn er verschillende 'smaken' met uiteenlopende werking. Heel globaal zijn deze onder te verdelen in huidverjongend, probleemoplossend of met een kalmerende werking. Waarom dan maar zo'n klein flesje? Dat zal ik je vertellen. De werkstoffen dringen diep in de huidlagen door en bereiken de cellaag met nog levende celkernen. Daardoor zal de actuele toestand van je huid zichtbaar verbeteren en dat is wat we willen! Deze snelle "champie shotjes" hebben als voordeel dat ze gemakkelijk thuis gebruikt kunnen worden, zodat je ook kunt variëren in smaak en kleur. Breng daarna je nachtcrème of masker aan en je kunt aan je schoonheidsslaapje beginnen. 
 
Beautytip: " Combineer jouw huidverzorging met Champagne ampullen en plan dit tijdens jouw favoriete tv programma dan kost het geen extra tijd. Zo blijft je huid langer mooi op een natuurlijke manier en stel je de stap naar de chirurg nog een poosje uit".
 
Meer anti-age tips lees je in het boek "Beauty en Mind" dat ik nav het 15 jarig bestaan van mijn bedrijf heb geschreven. Wil je meer informatie kijk dan eens op www.angelinebeautycare.nl of abonneer je op mijn gratis Beauty News.
Draag jij je beste en mooiste outfit met trots? Ik wens je er veel plezier bij.
Happy huidvriendelijke groet, 
 
Angeline Heibloem