De beste panty tips van gastblogger Geertje

Nieuw seizoen, nieuwe garderobe ?


Persoonlijk moet ik altijd even wennen aan nieuwe modetrendsVeel laat ik aan me voorbij gaan , omdat ze niet bij me passen. Toch zitten er ook altijd elementen in die ik me wel eigen kan (en wil) maken. Terug gebracht naar de basis wordt mode vooral bepaald door vormen en kleuren.
Mijn garderobe bestaat dan ook voornamelijk uit key-items. Kledingstukken die qua vorm en stijl bij mij passen. Ik maak er een sport van om ze op zoveel mogelijk manieren te combineren. Door de accesoires en beenmode aan te passen krijgt een kledingstuk een ander gezicht. 

Door met beenmode te spelen kun je jouw garderobe een groter bereik geven. Een jurkje dat je in de zomer (eventueel met een zomerpanty) draagt, kun je in het najaar en in de winter combineren met een wat dikkere fashionpanty.  

Wat je ook doet, kies voor kwaliteit. Echt. Je ziet het. 

Dit geldt niet alleen voor kledingstukken. Kun je nog wel weg komen met een gave oorbellen van een paar euro. In het geval van beenmode durf ik je te garanderen dat kwaliteit zich dubbel en dwars uitbetaalt qua look en feel.  De kleuren kloppen en de pasvorm is goed. Dat zie je, dat voel je en dat merk je uiteindelijk ook in je portemonneePantyís die goed passen (door de betere pasvorm) gaan langer mee.  

 

Door met kleuren te werken kun je aansluiten op trends, seizoenen en bepalen hoe chique jouw outfit is. 


Wist je trouwens...

Dat je pantyís gewoon uit kunt wassen? Een kort handwasje met shampoo is voldoende. Hang ze te drogen en je kunt ze de volgende ochtend weer aan. Machinewas op 30 graden is ook een optie, doe ze wel even in een waszakje en droog ze aan de lucht.

Dat je veel halen en ladders makkelijk kunt voorkomen door pantyhandschoenen te dragen als je een panty of kousen aantrekt? Probeer het maar eens..

Dat er pantyís zijn die wŤl als gegoten zitten? 
Als je (door een afzakkend kruis, rimpels op je knieŽn of ander pantyleed) een haat-liefdeverhouding hebt met pantyísprobeer dan eens een 3D-panty. Ikzelf ben groot fan van de Different serie van Oroblu. Deze pantyís zijn niet alleen super zacht, door hun weving in 3 richtingen zijn zij super elastisch. Ze passen zich perfect aan aan de lijnen van jouw lichaam. Het comfort van een joggingbroek, maar dan in pantyvorm.  Aanrader!  

 

Meer info vind je op de site van Geertje. 

www.firstlayer.nl